• page_head_bg

Spanduk Piramida

Spanduk Piramida

Katrangan singkat:

banner Pyramid, punika 4 Sided portalble banner stands, pilihan apik kanggo sampeyan nyetel tampilan cepet ing acara.Kanthi wangun seger lan impact multi arah, iku babar blas nggawe sampeyan ngadeg metu.Iku mbukak kaya payung.Gampang kanggo nyetel lan njupuk mudhun.Sampeyan mung bisa ngganti grafis kanthi gampang yen pesen sampeyan diganti.Desain asli saka wzrods.

Aplikasi: Spanduk piramida bisa diselehake ing sembarang lokasi njero ruangan, narik kawigaten ing pameran, seminar, pameran dagang, pameran lan acara khusus liyane.


Detail Produk

Tag produk

Spanduk piramida minangka pilihan sing apik kanggo nyiyapake tampilan kanthi cepet ing acara kasebut.Kanthi wangun seger bisa nggawe sampeyan ngadeg metu.Bisa diatur kanthi gampang sajrone sawetara menit.Sampeyan mung bisa ngganti grafis kanthi gampang yen pesen sampeyan diganti.

Kaluwihan

(1) Bingkai payung lipat, gampang diatur lan dicopot.Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad

(2) Tas gawan kalebu, portabel lan entheng

(3) papat grafis sisih, impact multi arah, ngganti gampang

PYRAMID-BANNER

Spesifikasi

Kode Barang Dhuwur tampilan Ukuran Banner Panjang packing Kira-kira GW
PB21 2M 2MX1MX3PCS 1,5m 1,5 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: