• page_head_bg

Spanduk R

Spanduk R

Katrangan singkat:

Spanduk R minangka salah sawijining stand spanduk portabel sing unik kanthi kain tegang lan area cetak sing amba.Becik kanggo tampilan umum, yard mobil lan acara njero ruangan utawa ruangan.Pole digawe saka bahan komposit karbon bisa njamin sampeyan nggunakake wektu dawa.Telung ukuran kasedhiya.

Aplikasi: Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Pernikahan, Pesta


Detail Produk

Tag produk

Spanduk R minangka salah sawijining bentuk unik kanthi spanduk kain sing tegang.Becik kanggo tampilan umum, yard mobil lan acara njero ruangan utawa ruangan.Pole digawe saka bahan komposit karbon bisa njamin sampeyan nggunakake wektu dawa.Telung ukuran kasedhiya.

Kaluwihan

(1) Gaya spanduk unik ndadekake sumilir

(2) Area grafis gedhe lan pesen tansah bisa diwaca

(3) Gampang kanggo nyetel lan mbusak

(4) Saben set dilengkapi tas gawan.Portable lan entheng

(5) Wide sawetara basa kasedhiya kanggo cocog aplikasi beda

R-BANNER-1

Spesifikasi

Kode Barang Dhuwur tampilan Ukuran gendera Ukuran packing
RB210 2.1m 1.2*0.9m 1,5m
RB262 2,62m 1.6*0.97m 1,4m
RB315 3,15m 2.0*1.24m 1,4m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin