• page_head_bg

Lengkungan Spanduk Stand

Lengkungan Spanduk Stand

Katrangan singkat:

Stand banner Arch minangka solusi acara sing apik banget lan portabel kanggo njero ruangan utawa ruangan.Ikilengkungan acara portabelbisa digunakake piyambak utawa loro banner arch bebarengan minangka kamar, kasedhiya ing telung ukuran.Nganti 8 pcsgendéra pantais bisa nuduhake dhasar padha pilihan.

Aplikasi:Iklan Indoor & Outdoor, Festival, Pameran, Pameran, Acara, Promosi, Pernikahan, Pesta, eceran lan toko, Pasar, Pameran Otomatis lsp.


Detail Produk

Tag produk

Ngadeg arch bisa digunakake kanthi individu, bisa digunakake minangka bayangan kanggo promosi mobil utawa gerbang sambutan kanggo toko
Nggunakake loroLengkungan Acaranyabrang bebarengan, Padha bakal bisa minangka tarub ing acara ruangan, utawa nggawe wilayah rembugan bisnis ing pameran dagang.

Ekstragendéra pantaibisa dilebokake ing basis logam saka Arch ngadeg, nggawe gapura arch luwih atraktif lan nuduhake informasi iklan liyane saka titik tampilan beda.

Ukuran tampilan gedhe ing printing sisih siji utawa pindho.Grafis kain sing bisa diganti ngidini sampeyan refresh utawa nggawe pesen anyar kanthi gampang kanggo acara sabanjure.

3 pilihan ukuran, jembaré 3m, jembaré 4m lan jembaré 5m.Bentuk ndhuwur spanduk arch bisa sempit lan amba kanthi ngganti bar dhukungan ndhuwur.

Karbon komposit kutub pigura, saben bagean dawa 1.15m lan disambungake dening tali elastis kang bisa supaya ilang lan wis luwih gampang kanggo instalasi, bobot entheng iki, pigura fleksibel bisa nglumpuk gampang ing menit tanpa pribadi utawa andha.

2 jinis basa kasedhiya, basa logam Premium utawa basa beton, gumantung ing budget lan panggonan aplikasi.Tas bobot banyu bisa ditambahake kanggo stabilitas sing luwih apik.

Ing bobot dhasar logam premium 13kg, kajaba beaflag ekstra diinstal, kita duwe TCTerms sade luwih inovatif: wheel ing siji mburi lan bolongan genggeman ing mburi liyane;kabeh pole / basa logam / tas banyu / banner dicithak bisa dikempalken bebarengan ing tas nindakake kang nerangake karo basa logam, mung genggeman lan wheel njaba, bisa kaya kasus setelan, prasaja lan gampang kanggo transportasi

Cathetan:Yen nggunakake Arch banner Outdoor, disaranake digunakake ing angin kurang saka level 5

Kaluwihan

(1) Ukuran packing cilik nanging area tampilan gedhe, dawa transportasi mung 1.15m

(2) Kutub disambungake nganggo tali elastis, gampang dirakit

(3) Gampang diatur lan Ora ana peralatan tambahan sing dibutuhake.

(4) Basis lan tas banyu tambahan sing kasedhiya

(5) Gendéra bisa nuduhake basis sing padha kanggo nggawe booth sampeyan luwih apik

(6) Dilengkapi tas mawa, basa baja kanthi roda, kanggo transportasi lan panyimpenan sing luwih gampang

RAINBOW-ARCH-1
prodcut-details

Spesifikasi

Kode barang Ukuran Ukuran Tampilan Ukuran packing
BOW-3 S 3.0*2.5m 1,2m
BOW-4 M 4.0*2.9m 1,2m
BOW-5 L 5,5 * 3,3 m 1,2m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: