• page_head_bg

Spanduk S (Bulu)

Spanduk S (Bulu)

Katrangan singkat:

S banner, uga disebutspanduk wulu orgendéra layarutawagendera blade.Cara sing efektif banget kanggo narik kawigaten ing njaba lan ing njero ruangan kanggo bisnis, acara, utawa pameran dagang.Iki jenisnampilake gendera pariwarabisa digunakake maneh lan tenan pangguna-loropaken, sampeyan bisa persiyapan ing sawetara menit.kitawulu genderakasedhiya ing papat wangun: Angled / Concave / Convex / lurus.

Aplikasi: Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Pernikahan, Pesta


Detail Produk

Tag produk

Spanduk S, uga disebut spanduk bulu utawa bendera layar.Cara sing efektif banget kanggo narik kawigaten ing njaba lan ing njero ruangan kanggo bisnis, acara, utawa pameran dagang.Lan iku bisa digunakake maneh lan tenan pangguna-loropaken, sampeyan bisa persiyapan ing sawetara menit.

Kaluwihan

(1) Kutub komposit karbon nyedhiyakake tingkat ketangguhan, kekuatan lan keluwesan sing dhuwur, ora gampang pecah sanajan ing kahanan sing paling angel.

(2) Instalasi plug-in gampang dipasang lan aman ing posisi

(3) entheng lan portabel.

(4) ring Metal kanggo nambah nggunakake urip.

(5) Saben set dilengkapi tas gawan

(6) Jembar sakaPemasanganPilihan kasedhiya kanggo cocog karo aplikasi beda.

S-BANNER-2

Spesifikasi

Ukuran Ukuran tampilan Ukuran gendera Pole bagean Kira-kira bobot reged saben set
S 2.4m 2,4m 2.0*0.65m 2 0,69 kg
S 3,45m 3,45m 3.0*0.7m 3 0,95 kg
S 4.7m 4,7m 3.8*0.8m 4 1,23 kg

Golek liyane kita liyanehardware flag,dhasar lan aksesoris.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: