• page_head_bg

Spanduk SF

Spanduk SF

Katrangan singkat:

spanduk SF,Larangan sirip hiur nawakake gaya dibedakake lan wangun sing luwih wani kanggo merek sampeyan amarga ana ing angin amarga wujud gendera khusus sing beda karo spanduk mabur lan spanduk wulu.Sarana sing gampang banget lan larang regane kanggo promosi, mesthekake pesen sampeyan entuk perhatian liyane.


Detail Produk

Tag produk

Spanduk sirip hiu cukup narik kawigaten amarga wujude gendera khusus sing beda karo spanduk mabur lan spanduk bulu.Sarana sing gampang banget lan larang regane kanggo promosi, mesthekake pesen sampeyan entuk perhatian liyane.

Kaluwihan

(1) Kajaba kanggoBendera Sirip Hiu, Pole padha bisa digunakake minangka Teardrop flag lanSpanduk sayapuga, 3in1 desain, Diwiwiti dirancang dening WZRODS donya

(2) Gampang ngontrol saham, ngirit biaya lan ruang saham

(3) Karbon kompositcagak genderanyedhiyakake tingkat kateguhan, kekuatan lan keluwesan sing dhuwur, ora gampang rusak sanajan ing kahanan sing paling angel.

(4) Instalasi plug-in gampang dipasang lan aman ing posisi

(5) Teka karo tas gawan, entheng lan portabel

(6) Jembar sakadhasarkasedhiya kanggo cocog aplikasi beda

SF-banner

Spesifikasi

Ukuran Ukuran tampilan Ukuran gendera Ukuran packing
SF 2.4m 2,4m 2,0m * 0,59m 1,5m
SF 3.45m 3,45m 3,0m * 0,89m 1,4m
SF 4.7m 4,7m 4,0m * 1,18m 1,4m

Golek liyane kita liyanehardware flag, dhasar lanaksesoris


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: