• page_head_bg

Banner Suction Cup Kuwat

Banner Suction Cup Kuwat

Katrangan singkat:

Spanduk cangkir nyedhot sing kuwat dirancang kanggo aplikasi khusus sing butuh tenaga kuat ing permukaan sing lancar kayata kaca lan jendela mobil.Alat sing apik kanggo pariwara ruangan.Iki diuji kanthi kacepetan nganti 120km / jam ing kendaraan sing obah.


Detail Produk

Tag produk

Spanduk cangkir nyedhot sing kuwat dirancang kanggo aplikasi khusus sing butuh tenaga kuat ing permukaan sing lancar kayata kaca lan jendela mobil.Alat sing apik kanggo pariwara ruangan.Iki diuji kanthi kacepetan nganti 120km / jam ing kendaraan sing obah.

Kaluwihan

(1) Suction Cup Offroad Flag Mount profesional, Pilihan sing apik kanggo balap mobil lan iklan jarak jauh.

(2) kanggo windows ngarep toko karo ukuran printing amba

STRONG-SUCTION-CUP-BANNER-1

Spesifikasi

Ukuran gendera Dhuwur tampilan
Customized 160 cm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: