• page_head_bg

Spanduk Suction Cup

Spanduk Suction Cup

Katrangan singkat:

Bendera cangkir nyedhot, wadhah gendera kanthi cangkir nyedhot bisa ditempelake ing permukaan sing mulus kaya kaca / ubin / logam.3 macem-macem wujud (gendera wulu / gendera tetes mata / gendera persegi panjang) kasedhiya.Desain pigura sing bisa diatur kanthi sudut, sampeyan bisa duwe sudut sing tepat sing dibutuhake.Pivoting pole ngidini gendéra kanggo nguripake karo angin.Alat tampilan promosi becik kanggo Dealerships, Restaurants, Events, Shopping mall lan liyane!


Detail Produk

Tag produk

Bendera cangkir nyedhot bisa ditempelake ing permukaan sing mulus kaya kaca / ubin / logam.3 macem-macem wangun (wulu / teardrop / persegi dowo) kasedhiya.Apik kanggo Dealer, Restoran, Acara, lan liya-liyane!Lan iku amba-luwes, sampeyan bisa duwe amba tengen sing perlu.

Kaluwihan

(1) Diwiwiti dening WZRODS ing saindenging jagad

(2) Konstruksi rotasi njamin kutub kanthi rotasi 360 derajat.

(3) 2 wangun ing 1 sistem kutub ngirit biaya lan papan.

(4) Sudut luwes lan muter lancar ing angin

(5) Gendéra ora butuh angin kanggo nuduhake pesen kasebut

SUCTION-CUP-BANNER-z

Spesifikasi

Bentuk Gendéra Ukuran Tampilan Ukuran Flag Bobot Pole
Tetesan luh 75cm * 33cm 59 cm * 24 cm 0,13 kg
Bulu 70cm * 26cm 58.5cm * 24.5cm 0,13 kg
Persegi panjang 70cm * 26cm 52cm * 24cm 0,15 kg

 

Golek liyane kitagendéra seri miniutawa liyanestand gendera, dhasar lan aksesoris


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: