• page_head_bg

Swing Banner Stand

Swing Banner Stand

Katrangan singkat:

Swing banner stand tenan cara ekonomi kanggo nampilake logo lan pesen.Kanthi area tampilan sing bisa dicithak sing gedhe, sampeyan kudu nganggep minangka salah sawijining pilihan spanduk tampilan ruangan sabanjure.Dilengkapi 2 lembar dasar piring bisa njamin stabilitas.Swing banner stand tenan cara ekonomi kanggo nampilake logo lan pesen.Kanthi area tampilan sing bisa dicithak sing gedhe, sampeyan kudu nganggep minangka salah sawijining pilihan spanduk tampilan ruangan sabanjure.Dilengkapi 2 lembar dasar piring bisa njamin stabilitas.


Detail Produk

Tag produk

Swing banner stand tenan cara ekonomi kanggo nampilake logo lan pesen.Kanthi area tampilan sing bisa dicithak sing gedhe, sampeyan kudu nganggep minangka salah sawijining pilihan spanduk tampilan ruangan sabanjure.Dilengkapi 2 lembar dasar piring bisa njamin stabilitas.

Kaluwihan

(1) Wilayah sing bisa dicithak luwih gedhe kanggo pesen lan logo sampeyan

(2) Tiang serat fleksibel sing awet lan fleksibel ngidini spanduk kanggo nyingkirake angin lan tahan angin 60+mph

(3) Gampang kanggo nyetel lan njupuk mudhun

(4) Saben set dilengkapi spike dawa lan bobote ditambahake (tas banyu, karung pasir, lsp).

swing-banner-sign

Spesifikasi

Panjang packing Kira-kira GW Ukuran tampilan
Ing 1.1m 5 kg 1,5x1,2m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin