• page_head_bg

T Banner

T Banner

Katrangan singkat:

Spanduk T minangka salah sawijining spanduk bentuk unik, uga dikenal minangka spanduk sirip hiu ing sawetara negara.Dheweke duwe pinggiran ndhuwur sing mlengkung lan meh duwe wangun "teardrop".T banner pilihan apik nalika sampeyan perlu soko padha flag wulu uga dikenali utawaspanduk maburkanggo branding njero ruangan lan ruangan kaya dina golf, acara merek mobil lsp.


Detail Produk

Tag produk

T spanduk iku salah siji saka spanduk wangun unik, uga dikenal minangka spanduk sirip hiu.Dheweke duwe pinggiran ndhuwur sing mlengkung lan meh duwe wangun "teardrop".Spanduk Sharkfin dirancang kanggo merek njero ruangan lan ruangan kaya dina golf, acara merek mobil, lsp. Tiang sing digawe saka bahan komposit karbon bisa njamin sampeyan nggunakake wektu sing suwe.

Kaluwihan

(1) Gaya spanduk unik ndadekake sumilir

(2) Gampang kanggo nyetel lan mbusak

(3) Saben set dilengkapi tas mawa.Portable lan entheng

(4) Jembar sakadhasarkasedhiya kanggo cocog aplikasi beda

T-BANNER

Spesifikasi

Kode Barang Dhuwur tampilan Ukuran gendera Ukuran packing
TB21 2.1m 1.9*0.95m 1,5m
TB32 3,2m 2.85*0.93m 1,4m
TB44 4,4m 3.9*0.94m 1,4m

Golek liyane kita liyanehardware flag, dhasar lan aksesoris


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: