• page_head_bg

Panji Pantai Meja

Panji Pantai Meja

Katrangan singkat:

Mini Tabletop beachflag entheng, kit hardware kalebu rong bagean kutub serat lan siji basa logam ing tas zippered cilik, gampang kanggo lelungan karo, 3 wangun populer kasedhiya (fulu flag / teardrop flag / gendéra persegi dowo).

 

Teardrop table flag utawa Feather table flag minangka pariwara lan dekorasi sing nyenengake ing meja resepsi pameran dagang, meja konferensi, counter top, meja presentasi.


Detail Produk

Tag produk

Mini Tabletop beachflag entheng, gampang kanggo lelungan karo, 3 macem-macem wangun (wulu / teardrop / persegi dowo) kasedhiya.Sampurna kanggo iklan countertop utawa tabletop ing ruang konferensi utawa ing pameran dagang.

Kaluwihan

(1) 1 set pole bisa duwe wangun teardrop lan wangun wulu.

(2) Pole dilengkapi tas oxford kompartemen sing kapisah sing nglindhungi kabeh set saka awal

(3) Base aluminium karo salaka padhang kanggo nambah efek iklan.

(4) Gampang digunakake lan mung butuh sawetara detik kanggo digabung.

(5) Gendéra ora butuh angin kanggo nuduhake pesen kasebut

TABLE-BANNER-z

Spesifikasi

Bentuk Gendéra Ukuran Tampilan Ukuran Flag Bobot Pole
Tetesan luh 40cm / 60cm 29cm * 9.5cm / 40cm * 14cm 0,11 kg
Bulu 53cm * 17cm 43cm * 16cm 0,11 kg
Persegi panjang 40 cm 30cm * 16cm 0,13 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: