• page_head_bg

Spanduk Kepala Tenda

Spanduk Kepala Tenda

Katrangan singkat:

Spanduk kepala tenda, utawa nelpon spanduk Marquee, sistem Banner Billboard Tenda sing dirancang khusus kanggo dipasang ing tarub Kanthi papan tambahan kanggo ngluwihi pesen sampeyan lan nggawe sampeyan gampang metu ing pameran jalanan utawa pameran dagang.Sampeyan booth bisa katon saka kadohan lan ndadekke sampeyan akèh manungsa waé.

Spanduk marquee acara Sampurna kanggo pameran, festival, pameran dagang, acara olahraga lan acara liyane


Detail Produk

Tag produk

Spanduk kepala tenda, utawa nelpon spanduk Marquee, sistem Banner Billboard Tenda sing dirancang khusus kanggo dipasang ing tarub Kanthi papan tambahan kanggo ngluwihi pesen sampeyan lan nggawe sampeyan gampang metu ing pameran jalanan utawa pameran dagang.Sampeyan booth bisa katon saka kadohan lan ndadekke sampeyan akèh manungsa waé.

Kaluwihan

(1) Kutub komposit karbon sing entheng lan tahan lama

(2) Sistem clamp sing gampang digunakake dipasang ing pigura tarub, ora ana alat sing dibutuhake

(3) Dilengkapi tas mawa kanggo transportasi lan panyimpenan sing gampang

TENT-HEAD-BANNER-1

Spesifikasi

Kode barang Ukuran tampilan Ukuran spanduk Ukuran packing
MB14-181 3x1,5m 3x1,5m 1,5m
Mx30-842 3x1,5m 3x0,75m 1,5m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin