• page_head_bg

Banner Toblerone

Banner Toblerone

Katrangan singkat:

Spanduk Toblerone dijenengi sakwise coklat amarga padha duwe wangun sing padha.Kanthi gabungan 3 spanduk vertikal, sampeyan bisa duwe area sing bisa dicithak luwih gedhe.Uga bisa digunakake minangka spanduk horisontal.Sampeyan bisa nggunakake ing macem-macem kesempatan yen perlu, sing bisa ngirit biaya lan wektu.Loro-lorone wangun gampang kanggo ngganti grafis.


Detail Produk

Tag produk

Spanduk Toblerone dijenengi sakwise coklat amarga padha duwe wangun sing padha.Kanthi gabungan 3 spanduk vertikal, sampeyan bisa duwe area sing bisa dicithak luwih gedhe.Uga bisa digunakake minangka spanduk horisontal.Sampeyan bisa nggunakake ing macem-macem kesempatan yen perlu, sing bisa ngirit biaya lan wektu.Loro-lorone wangun gampang kanggo ngganti grafis.

Kaluwihan

(1) Gampang kanggo nyetel lan njupuk mudhun

(2) 3 sisih bisa dicithak, area sing luwih gedhe kanggo nyebar pesen sampeyan

(3) Minangka spanduk vertikal utawa horisontal minangka aplikasi sampeyan

(4) Graphic bisa diganti gampang - nyimpen biaya yen pesen diganti

(5) Muter lancar ing angin

(6) Saben set dilengkapi tas gawan, entheng lan portabel.

TOBLERONE-TOWER-1

Spesifikasi

Kode Barang Ukuran Tampilan Ukuran Banner Panjang packing Kira-kira GW
LTSJ-73024 1.92*0.72m 1.58*.072m 1,5m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: