• page_head_bg

Spanduk Tornado

Spanduk Tornado

Katrangan singkat:

Spanduk tornado dijenengi miturut bentuke, spanduk tampilan silinder 3D.Ora kaya spanduk Burgundy utawa spanduk lantern, spanduk tornado minangka grafis sing ora ana gangguan.Bisa muter ing angin.Panggunaan njero ruangan utawa ruangan kayata pameran, pameran dagang, pusat perbelanjaan dll.


Detail Produk

Tag produk

Spanduk tornado dijenengi miturut bentuke, spanduk tampilan silinder 3D.Ora kaya spanduk Burgundy utawa spanduk lantern, spanduk tornado minangka grafis sing ora ana gangguan.Bisa muter ing angin.Panggunaan njero ruangan utawa ruangan kayata pameran, pameran dagang, pusat perbelanjaan dll.

Kaluwihan

(1) bobot entheng lan construction foldable, gampang kanggo nyiyapake lan njupuk mudhun

(2) Wilayah sing luwih gedhe kanggo nyebar pesen sanajan saka kadohan.

(3) Graphic bisa diganti gampang

(4) Saben set dilengkapi tas mawa, entheng lan portabel.

TORNADO-BANNER-1

Spesifikasi

Kode Barang Dhuwur tampilan Ukuran Banner Panjang packing Kira-kira GW
TDS9060R-2 2,2m 1,4m * ø1mø0,5m 1,5m 1,9 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: