• page_head_bg

Banner Menara

Banner Menara

Katrangan singkat:

Spanduk menara minangka bentuk piramida terbalik kanthi 3 sisi tampilan.Bentuk sing dhuwur lan unik mesthi bakal nggawe sampeyan metu saka pertunjukan utawa acara.3 desain beda utawa kabeh padha bisa gumantung saka kabutuhan.


Detail Produk

Tag produk

Spanduk menara minangka bentuk piramida terbalik kanthi 3 sisi tampilan.Bentuk sing dhuwur lan unik mesthi bakal nggawe sampeyan metu saka pertunjukan utawa acara.3 desain beda utawa kabeh padha bisa gumantung saka kabutuhan.

Kaluwihan

(1) Bingkai payung lipat nggampangake nyiyapake lan nyopot.Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad

(2) Kutub komposit karbon sing entheng lan super kuwat

(3) Lager area kanggo nyebar pesen malah saka kadohan.

(4) Muter lancar ing angin

(5) Saben set dilengkapi tas mawa, entheng lan portabel

(6) Grafik bisa gampang diganti

TOWER-BANNER

Spesifikasi

Kode Barang Ukuran Banner Dhuwur tampilan Panjang packing Kira-kira GW
TBG9015 1,5m * 0,9m * 3 pcs 2m 1,2m 1,9 kg
TBG9024 2.5m * 0.9m * 3 pcs 3m 1,5m 2,4 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: