• page_head_bg

U Banner

U Banner

Katrangan singkat:

U banner iku wangun unik karo area tampilan gedhe.Sampeyan bisa duwe siji utawa pindho sisih dicithak kanggo nampilake pesen.Digawe saka bahan komposit karbon bisa njamin sampeyan nggunakake wektu sing suwe.Iku pilihan sing apik kanggo nyebar pesen utawa logo.


Detail Produk

Tag produk

U banner iku wangun unik karo area tampilan gedhe.Sampeyan bisa duwe siji utawa pindho sisih dicithak kanggo nampilake pesen.Digawe saka bahan komposit karbon bisa njamin sampeyan nggunakake wektu sing suwe.Iku pilihan sing apik kanggo nyebar pesen utawa logo.

Kaluwihan

(1) Gaya spanduk unik ndadekake sumilir

(2) Gampang kanggo nyetel lan mbusak

(3) Saben set dilengkapi tas mawa.Portable lan entheng

(4) Wide sawetara basa kasedhiya kanggo cocog aplikasi beda

U-BANNER

Spesifikasi

Kode Barang Dhuwur tampilan Ukuran gendera Ukuran packing
U185 1,85m 1,5*0,65m 1.5
U285 2,85m 2,5*0,7m 1.4
U425 4,25m 3.3*0.7m 1.4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: