• page_head_bg

Tiang spanduk unik

  • Curved banner

    Spanduk mlengkung

    Spanduk mlengkung, padha karoSpanduk teleskopik(Gendera Recatangle) nanging nganggo lengen 110 derajat, uga dikenal minangka spanduk 110 derajat H, bentuk bendera sing apik banget kanthi area sing bisa dicithak luwih gedhe, pigura tiang bendera komposit karbon sing entheng lan portabel, kasedhiya ing telung ukuran.

  • SF Banner

    Spanduk SF

    spanduk SF,Larangan sirip hiur nawakake gaya dibedakake lan wangun sing luwih wani kanggo merek sampeyan amarga ana ing angin amarga wujud gendera khusus sing beda karo spanduk mabur lan spanduk wulu.Sarana sing gampang banget lan larang regane kanggo promosi, mesthekake pesen sampeyan entuk perhatian liyane.

  • T Banner

    T Banner

    Spanduk T minangka salah sawijining spanduk bentuk unik, uga dikenal minangka spanduk sirip hiu ing sawetara negara.Dheweke duwe pinggiran ndhuwur sing mlengkung lan meh duwe wangun "teardrop".T banner pilihan apik nalika sampeyan perlu soko padha flag wulu uga dikenali utawaspanduk maburkanggo branding njero ruangan lan ruangan kaya dina golf, acara merek mobil lsp.

  • Magnum banner

    Spanduk Magnum

    Advertising Magnum Banner, stand banner unik lan apik gayane karo wangun kaca anggur, gampang kanggo ngumpul lan dismantle, entheng lan hotspot, alat tampilan terjangkau kanggo branding lan iklan.Apa ing njero utawa njaba ing dina sing ana angin, tiang gendera sing kuat saka spanduk Magnum bakal ngadeg dhuwur lan narik kawigaten.

  • W Banner

    W Spanduk

    Spanduk W dijenengi miturut wangun gelombang sing apik.Mlengkung tipis ing kutub mesthekake yen bendera gelombang tansah ditampilake lan apik kanggo marketing promosi.wangun banner bisa diganti minangkaGendéra nglayangs.Pole digawe saka bahan komposit karbon bisa njamin sampeyan nggunakake wektu dawa.Kasedhiya ing 2 ukuran.

  • U Banner

    U Banner

    U banner iku wangun unik karo area tampilan gedhe.Sampeyan bisa duwe siji utawa pindho sisih dicithak kanggo nampilake pesen.Digawe saka bahan komposit karbon bisa njamin sampeyan nggunakake wektu sing suwe.Iku pilihan sing apik kanggo nyebar pesen utawa logo.

  • R banner

    Spanduk R

    Spanduk R minangka salah sawijining stand spanduk portabel sing unik kanthi kain tegang lan area cetak sing amba.Becik kanggo tampilan umum, yard mobil lan acara njero ruangan utawa ruangan.Pole digawe saka bahan komposit karbon bisa njamin sampeyan nggunakake wektu dawa.Telung ukuran kasedhiya.

  • Pin-point Banner

    Pin-point Banner

    Titik flag, uga dikenal minangka spanduk Gelembung, minangka spanduk signage portabel gedhe kanthi bentuk khusus kaya panandha papan ing peta, utamane digunakake kanggo acara, ruang ritel, kegiatan promosi, utawa ing ngendi wae sampeyan kudu narik perhatian pelanggan potensial.

    Iki minangka solusi sing cocog kanggo stoppers lalu lintas trotoar, sponsor lan tampilan pariwara ing njero ruangan & ruangan!Tandhani papan sampeyan lan entuk perhatian karo spanduk sing dicithak khusus.

  • P banner

    Spanduk P

    Spanduk P minangka desain unik kanthi bentuk setengah bunderan lan spanduk kain sing ditegang.Sampeyan bisa duwe siji utawa pindho sisih dicithak kanggo nampilake pesen.Digawe saka bahan komposit karbon bisa njamin sampeyan nggunakake wektu sing suwe.Becik kanggo tampilan umum, yard mobil lan acara njero ruangan utawa ruangan.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2