• page_head_bg

W Spanduk

W Spanduk

Katrangan singkat:

Spanduk W dijenengi miturut wangun gelombang sing apik.Mlengkung tipis ing kutub mesthekake yen bendera gelombang tansah ditampilake lan apik kanggo marketing promosi.wangun banner bisa diganti minangkaGendéra nglayangs.Pole digawe saka bahan komposit karbon bisa njamin sampeyan nggunakake wektu dawa.Kasedhiya ing 2 ukuran.

Aplikasi: promosi bisnis utawa dekorasi ing acara, acara utawa festival ruangan


Detail Produk

Tag produk

Spanduk W dijenengi miturut wangun gelombang sing apik.Mlengkung tipis ing kutub mesthekake yen gendera tansah ditampilake lan apik kanggo marketing promosi.Pole digawe saka bahan komposit karbon bisa njamin sampeyan nggunakake wektu dawa.Kasedhiya ing 2 ukuran.

Kaluwihan

(1) Gaya spanduk unik

(2) Gampang kanggo nyetel lan mbusak

(3) Saben set dilengkapi tas gawan.Portable lan penak.

(4) Jembar sakapangkalan genderakasedhiya kanggo cocog aplikasi beda

W-BANNER

Spesifikasi

Dhuwur tampilan Ukuran spanduk Ukuran packing
5m 4mx0,75 1.1m
6m 5mx0,75 1.1m

 

Golek liyane kita liyanehardware flag,dhasarlanaksesoris


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: