• page_head_bg

Wall Mount

Wall Mount

Katrangan singkat:

Papan dipasang ing tembok (25 derajat utawa 0 derajat) utawa dipasang ing lantai (90 derajat)

Pasang cagak gendera ing tembok utawa lumahing aman liyane.

Spindle bantalan bal, ngidini gendera sampeyan muter lancar kanggo nambah visibilitas.

ukuran:10cm * 10cm

Bobot:0,8 kg

Bahan:Wesi nganggo bubuk werna ireng

kode barang:DF-1 (90 derajat) / DF-2 (0 derajat) DF-3 (25 derajat)

Wall Mount Flag Base minangka wadhah tiang bendera sing inovatif, cocog kanggo toko eceran, mobil, lsp, uga kanggo dekorasi bendera Hari Nasional, dekorasi bendera perayaan.


Detail Produk

Tag produk

Wall Mounts

Wall mount base bisa digunakake karo base plate, base beton, utawa ing macem-macem permukaan tembok.Gendéra bisa muter kanthi lancar kanthi sistem rotasi.Sudut sing beda (0 °, 25 °, 90 °) kanthi sekrup opsional.

ukuran:10cm * 10cm

Bobot:0,8 kg

Bahan:Wesi nganggo bubuk werna ireng

kode barang:DF-1 (90 derajat) / DF-2 (0 derajat) DF-3 (25 derajat)

WALL-MOUNTS-90°

DF-1 (90 derajat)

WALL-MOUNTS-0°

DF-2(0 derajat)

WALL-MOUNTS-25°

DF-3 (25 derajat)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: