• page_head_bg

Tiang Bendera Dinding

Tiang Bendera Dinding

Katrangan singkat:

Tiang bendera sing dipasang ing tembok, tiang bendera aluminium dilapisi bubuk putih kanthi desain anti-furling sing unik kanggo nyegah pambungkus gendera ing saubengé tiang gendera, gampang dipasang, ukuran standar 2m, krenjang tembok ing telung sudut (0 derajat / 35 derajat 90 derajat)

Tembok dipasang flag Pole kita bisa dipasang ing tembok, yard, gendheng lan nampilake flag bangga, iku sampurna kanggo Ngarep, Taman utawa Kantor, prayaan njero ruangan ruangan lan utawa bisnis.


Detail Produk

Tag produk

Tiang bendera sing dipasang ing tembok bisa dipasang ing tembok utawa atap lan nampilake bendera kanthi bangga, cocog kanggo omah utawa bisnis.

Kaluwihan

(1) Desain anti-furling sing unik kanggo nyegah pambungkus gendera ing kutub

(2) Tiang aluminium dilapisi bubuk

(3) Tembok dipasang krenjang kasedhiya ing ngarepke 0 °, 35 °, 90 °.

wall-mounted-flagpoles-1

Spesifikasi

bobot tembok bobot kutub Dawane pole
0,5 kg 1 kg 2m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: