PRODUK HOT-SALE

Golden Quality, Short Lead Time, Rega cukup

  • 4 in 1 System

    Sistem 4 in 1

    Saben set sistem kutub 4in1 dilengkapi kutub tip lan kutub lengen sing fleksibel.Ujung fleksibel kanggo spanduk wulu, spanduk tetes mata lan spanduk hiu sing nuduhake kutub sing padha. Kutub lengen kanggo spanduk persegi panjang, sing nuduhake kutub ngisor sing padha kajaba kutub tip Dadi mung siji set kutub nanging bisa digunakake kanggo sing paling populer. flag, sampeyan ora perlu kanggo Simpenan kanggo saben jenis cagak banner, tegese nyimpen investasi lan papan Simpenan.Kutub bendera pantai iki minangka salah sawijining desain sing paling populer.Tiang bendera yaiku...

  • Backpack flag & sign

    Ransel gendéra & tandha

    Beda saka tas ransel klasik kita SFH, kita mindhah flag gunung saka Backpack flag & mlebu ing njero kompartemen zippered lan ninggalake panel mburi warata Tiang gendera dirancang minangka kombinasi fleksibel saka limang pilihan gendera ing siji sistem, tas ransel padha lan tiang gendera padha bisa miturut 5 wangun populer (wulu, teardrop lan persegi dowo, arch, paddle) A lumahing amba ing mburi, ngijini sampeyan kanggo nempel poster ing, supaya loro flag lan poster amba bakal mripat-keno, mbantu kanggo njelajah pot liyane ...

  • Bike Flag Bracket

    Bike Flag Bracket

    Jinis khas lan tradisional kanggo gendéra sepedha ndadekake mancal sampeyan katon banget dening wong liya kanthi masang tiang gendera pecut sing fleksibel ing mancal.krenjang gendéra mancal kita ora mung digunakake kanggo gendéra safety mancal, nanging uga kanggo iklan tampilan teardrop utawa flag wulu sing ngidini luwih papan kanggo sampeyan kanggo desain lan print pesen kanggo promosi.Spanduk bendera pariwara sepeda gampang dipasang lan dicopot saka sepeda sampeyan tanpa alat.

  • Pin-point Banner

    Pin-point Banner

    Bingkai spanduk titik pin kalebu kutub komposit karbon, konektor logam bentuk Y lan tas oxford.Kutub komposit karbon luwih fleksibel lan luwih angel kanggo njamin wujude stabil lan ora gampang pecah.Konektor wangun Y bisa dilebokake ing pangkalan apa wae.Spanduk pinpoint bakal muter ing spigot bantalan lan nggawe tampilan 360 ° ing angin.Tas mawa Oxford angel lan trep kanggo macem-macem acara.Spanduk Pin Point nduweni area grafis gedhe kanggo printing sisih siji utawa pindho....

  • Leaf Banner

    Spanduk Daun

    Desain Banner Daun A/B/C, konstruksi padha nanging dawa kutub beda.Hardware kasusun saka rong set kutub lan siji Y wangun krenjang logam Desain D punika banner 3D lan adopts lempitan struktur pigura payung kang nggampangake kanggo nyiyapake utawa disassemble Leaf banner bisa muter ing angin, kang nengsemake manungsa waé lan nampilake pesen kanggo wong liwat.Tiang spanduk digawe saka bahan komposit karbon sing bisa njamin sampeyan nggunakake wektu suwe sanajan ing kondisi berangin Desain D, entuk manfaat saka ...

  • Arch Banner Stand

    Lengkungan Spanduk Stand

    Ngadeg arch bisa digunakake individu, bisa minangka bayangan kanggo promosi mobil utawa gapura sambutan kanggo toko Nggunakake loro Arches Event nyabrang bebarengan, Padha bakal bisa minangka tarub ing acara ruangan, utawa nggawe wilayah rembugan bisnis ing dagang a nuduhake.Gendéra pantai ekstra bisa dilebokake ing basis logam saka Arch stand, nggawe gapura arch luwih atraktif lan nuduhake informasi iklan liyane saka titik tampilan beda.Ukuran tampilan gedhe ing printing sisih siji utawa pindho.Bisa diganti...

  • Suction Cup Banner

    Spanduk Suction Cup

    Bendera cangkir nyedhot bisa ditempelake ing permukaan sing mulus kaya kaca / ubin / logam.3 macem-macem wangun (wulu / teardrop / persegi dowo) kasedhiya.Apik kanggo Dealer, Restoran, Acara, lan liya-liyane!Lan iku amba-luwes, sampeyan bisa duwe amba tengen sing perlu.Kauntungan (1) Diwiwiti dening WZRODS ing saindenging jagad (2) Konstruksi rotasi njamin kutub kanthi rotasi 360 derajat.(3) 2 wangun ing 1 sistem kutub ngirit biaya lan papan.(4) Sudut luwes lan muter lancar ing angin (5) Gendéra kudu ...

  • Foldable Horizontal Square

    Square Horizontal Lipat

    Kothak horisontal sing bisa dilipat, uga disebut persegi dowo pop metu Spanduk pigura cocok kanggo ing lapangan lan mateni.Portabel, entheng lan serbaguna, Papan Lapangan kita ngidini persiyapan sing gampang.Desain sing bisa dilipat ndadekake produk iki dadi pilihan sing apik kanggo kampanye sabanjure perusahaan, nuduhake sponsor ing turnamen utawa makili tim sampeyan.Gampang njedhul saka posisi lempitan lan njupuk mudhun mung sawetara detik.Sideline A pigura minangka tandha apik lan tampilan iklan kanggo sp...

  • Who We Are

    Sapa Kita

    Weihai Wisezone minangka perusahaan pisanan ing China sing nggunakake bahan komposit karbon kanggo nggawe cagak spanduk mabur wiwit taun 2005.

  • Share

    Nuduhake

    Kanggo seneng sukses lan wutah karo klien, karyawan lan supplier.

  • Pioneer

    Pionir

    Dadi pimpinan ing industri kutub spanduk kanthi ngembangake produk inovatif.

  • Value

    Nilai

    Kanggo nggawe nilai produk kanggo klien lan nulung karyawan supaya bisa mandhiri.

WARTA TERBARU

Where wzrods stands, ngendi apik tenan mengkono!

Gudang Luar Negeri Kita

Koleksi Gudang Luar Negeri