• page_head_bg

Spanduk Ransel

Deluxe-backpack Tas ransel Deluxe

Bahan Oxford nggawe tas ransel luwih angel lan awet kanggo panggunaan suwe.
Panel mburi busa 3D sing entheng kanthi saluran aliran udara kanggo digawa kanthi nyaman.
Tali Pundhak sing empuk, Sabuk sing bisa diatur kanggo kepenak.
Kanthong sisih & kompartemen zip ing njero kanggo panyimpenan lan ninggalake sampeyan nganggo tangan gratis.
Dhukungan kutub SFH lan kutub X etc, gaya spanduk ditrapake nganti 14 desain.
BACPACK-HARDWARE Tas Ransel Anggaran
Bahan Oxford nggawe tas ransel luwih angel lan awet kanggo panggunaan suwe.
Panel mburi busa 3D sing entheng kanthi saluran aliran udara kanggo digawa kanthi nyaman.
Kanthong sisih & kompartemen bolong ing njaba kanggo panyimpenan lan ninggalake sampeyan nganggo tangan gratis.
Dhukungan kutub SFH mung, gaya spanduk ditrapake nganti 5 desain.
Basic-BackpackRansel dhasar
Digawe saka HDPE kanthi pangolahan blow molding.
Tas ransel lumampah kanthi desain ergonomis sing murah.
Kanthi tali sing bisa diatur lan tanpa kanthong.
Dhukungan kutub SFH lan kutub X dll.
Gaya spanduk ditrapake minangka tas ransel deluxe, nanging rega murah.

  • Deluxe Backpack X-shape Banner

    Deluxe Backpack X-wangun Banner

    Gendéra Ransel X-Shaped, uga dikenal minangkaSpanduk X spanduk Mochila or Spanduk ransel billboard manungsa, minangka alat pariwara kanthi dampak dhuwur, seluler lan entheng kanggo kabeh jinis bisnis.Salah sawijining desain spanduk tas ransel sing paling populer

  • Backpack flag & sign

    Ransel gendéra & tandha

    Gendéra & tandha Backpack inovatif kita, desain inovatif kanggo gabungke gendera lan poster bebarengan, sampeyan bisa masang gendéra ing mburi lan uga nempel poster ing lumahing warata panel mburi, sing tegese pindho manungsa waé kanggo pesen saka normalgendera dalan.Iki minangka cara sing apik kanggo promosi merek utawa produk sampeyan nalika mlaku-mlaku kanggo acara utawa aktivasi merek.

  • Deluxe Walking M-shape Backpack Advertising

    Deluxe Walking M-wangun Backpack Advertising

    Tas ransel mlaku kanthi grafis cetak khusus M-shape kanggo marketing lan pariwara, uga dikenal minangka kupu-kupu ransel mlaku, salah sawijining desain sing paling populer saka kita.spanduk ranselkaro fitur kayata gampang kanggo nyiyapake, area pesen amba, wangun kupu atraktif etc.

  • Backpack Deluxe – W

    Ransel Deluxe - W

    Mlaku tas ransel karo W-wangun grafis adat dicithak kanggo marketing lan iklan, uga dikenal minangka mlaku tas ransel Wing, karo fitur kaya gampang kanggo nyiyapake, area pesen amba, wangun Wing atraktif etc.

  • Backpack Deluxe – Umbrella

    Backpack Deluxe - Payung

    Spanduk ransel pisanan ing donya kanthi payung sing bisa dilipat kanggo iklan mlaku-mlaku

    Tas ransel nyepeng payung kanggo sampeyan, Mbebasake tangan sampeyan kanggo nindakake aktivitas nalika njaga sampeyan saka sinar UV, Panas, lan Udan kapan wae.Tutup payung bisa diganti lan bisa disesuaikan karo printing grafis.Payung iku gampang kanggo mbukak lan melu, dikempalken menyang tas gawan nalika ora dienggo;uga bisa ditampilake ing lemah minangka spanduk X kanggo nuduhake pesen sampeyan.Payung tas ransel becik yen sampeyan butuh iklan seluler ruangan ing acara ing Musim Panas.

  • Backpack Deluxe – Two – Face

    Backpack Deluxe - Loro - pasuryan

    Nganyarke lan ekstensi kanggo seri panji tas ransel, dibandhingake karo gendéra Rectangle tas ransel, spanduk dobel ngidini pengaruh visual maksimal kanthi area merek sing luwih gedhe.
    Pole lengen ndhuwur bisa diatur kanggo tampilan ing 45 derajat kanggo multi-view utawa 180 derajat minangka siji banner amba.

    Gendéra tas ransel minangka alat sing entheng lan efektif kanggo promosi lan pariwara merek utawa layanan sampeyan nalika pindhah ing acara njero ruangan utawa ruangan.

  • Backpack Deluxe-SFH

    Ransel Deluxe-SFH

    Gendéra tas ransel klasik lan paten (gendera lumampah or spanduk mochila), apa sampeyan njaluk iku kombinasi fleksibel saka limang opsi flag ing siji sistem, tas ransel padha lan flagpole padha bisa cocog karo 5 wangun populer (wulu, teardrop lan persegi dowo, arch, paddle) ing pasar.

    Nyilikake persediaan lan ruang saham, nanging luwih akeh pilihan kanggo pangguna pungkasan.

  • Backpack Deluxe – O

    Ransel Deluxe - O

    O-Shape Wearable Advertising Backpacks sing ngidini papan gedhe kanggo sampeyan ngrancang lan nyetak pesen minangka alat sing entheng lan efektif kanggo promosi lan ngiklanake merek, produk utawa layanan nalika pindhah ing acara apa wae ing njero ruangan utawa ruangan lan ing akeh wong.

  • Backpack Deluxe – Ball

    Backpack Deluxe - Ball

    Bal tas ransel kanthi struktur lempitan lantern, gampang diatur, dikemas kanthi ukuran cilik, entheng lan portabel, minangka alat pariwara dalan sing unik lan efektif kanggo nampilake logo perusahaan utawa pesen promosi paling anyar nalika pindhah, cocog kanggo acara, promosi. lan pameran.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2