• page_head_bg

Banner Acara Drone

  • banner
    • Indoor Ring Gate

      Gerbang Ring njero ruangan

      Gerbang ring njero ruangan, desain pop-metu, gapura balap drone sing entheng lan portabel kanthi Loopholes ing saubengé gapura sing bisa ngidini jalur lampu bisa dilewati, basis opsional liyane kasedhiya, nggawa luwih nyenengake kanggo balapan.

    • Indoor D Gate

      Gerbang D njero ruangan

      Gerbang D Indoor yaiku gerbang balap FPV sing digawe kanggo kontes balap drone, panggunaane padha karo gerbang cincin njero ruangan nanging beda.Bahan kualitas lan profesional, katon rampung.Kanthi macem-macem pilihan sing dipasang, gampang nggawe macem-macem kursus.

    • Indoor Arch Ring

      Ring Arch njero ruangan

      Ring lengkungan njero ruangan yaiku gerbang mabur Micro FPV kanggo Tiny Whoop Inductrix lan Micro Racing Drones, panggunaane padha karo gerbang ring njero ruangan lan gerbang D njero ruangan nanging beda.Bahan kualitas lan profesional, katon rampung.Kanthi macem-macem pilihan sing dipasang, gampang nggawe macem-macem kursus.

    • Outdoor Round Gate

      Lawang Gerbang Bunder

      Gerbang bunder ruangan, minangka salah sawijining Gerbang Balap Quadcopter sing populer sing sampeyan ora pengin kantun, dirancang khusus kanggo balap drone.Bahan kualitas lan profesional, katon rampung.kualitas dhuwur FPV Racing Air ring gate.
      Gendéra digawe saka kain rajutan polyester warp lan cukup kuat kanggo panggunaan njaba ing umume cuaca.

    • Outdoor Arch Gate

      Lawang Arch Gate

      Gerbang lengkungan ruangan minangka gerbang udara sing paling populer sing ngidini sampeyan nyiyapake trek balapan FPV sing tantangan kanthi gampang lan cepet, Pilihan sing sampurna kanggo panitia FPV Race, klub lan malah kanggo individu sing pengin nyoba lan nambah katrampilan mabur FPV.

      Uga digunakake kanggo promosi festival utawa tampilan acara, contone, garis Mulai utawa Rampung kanggo acara klub sing nyenengake.

      Grafik bisa disesuaikan, Kain nilon sing angel kuat kanggo panggunaan njero ruangan / ruangan.

      Ana 3 pilihan dhasar sing cocog karo macem-macem permukaan lan lokasi tampilan.

    • Event Square Gate

      Lawang Alun-alun Acara

      Spanduk gerbang lengkungan persegi acara, Sampurna kanggo garis wiwitan lan rampung, utawa minangka gerbang Mulai lan gerbang Rampung kanggo balap drone Fpv, uga bisa digunakake minangka gerbang acara utawa lengkungan gerbang promosi kaya pembukaan toko upacara, promo festival.Grafik bisa disesuaikan, Kain nilon sing angel kuat kanggo panggunaan njero ruangan / ruangan.

    • Boundary Markers

      Tandha wates

      Akeh acara balap FPV saiki nggunakake panji marker uga gerbang balap FPV DIY, Dirancang kanggo pembalap FPV, dheweke katon banget lan awet ing angin lan menehi referensi visual sing apik ing Track / Kursus FPV lokal.. gerbang iki digawe saka prop. kain tahan.Dibingkai karo kutub fiberglass tembok abot sing tahan lama.Kabeh gendéra panandha luwih gampang kanggo nyiyapake lan sawetara saka sudhut basa sampeyan bisa milih kanggo nggunakake ing lemah alus utawa hard.