• page_head_bg

Lawang Gerbang Bunder

Lawang Gerbang Bunder

Katrangan singkat:

Gerbang bunder ruangan, minangka salah sawijining Gerbang Balap Quadcopter sing populer sing sampeyan ora pengin kantun, dirancang khusus kanggo balap drone.Bahan kualitas lan profesional, katon rampung.kualitas dhuwur FPV Racing Air ring gate.
Gendéra digawe saka kain rajutan polyester warp lan cukup kuat kanggo panggunaan njaba ing umume cuaca.


Detail Produk

Tag produk

Gerbang bunder ruangan, minangka salah sawijining Gerbang Balap Quadcopter sing populer sing sampeyan ora pengin kantun, dirancang khusus kanggo balap drone.Bahan kualitas lan profesional, katon rampung.kualitas dhuwur FPV Racing Air ring gate.Gendéra digawe saka kain rajutan polyester warp lan cukup kuat kanggo panggunaan njaba ing umume cuaca.

Kaluwihan

(1) Kutub serat komposit, luwih kuwat kanggo panggunaan ruangan jangka panjang.

(2) Gampang kanggo ngumpul, portabel kanggo njupuk ngendi wae

(3) Saben set dilengkapi tas mawa, entheng lan portabel.

(4) Digabungake karo Gendéra Corner / gerbang Arch kanggo nyetel sirkuit balap.

(5) Angin pancing lan senar klebu, nggawe gapura stabil ing angin.

(6) Dasar opsional kanggo nggawe stabil ing macem-macem kesempatan

ROUND-GATE-3

Spesifikasi

Kode barang produk Ukuran Tampilan Ukuran packing
Gerbang bunder njaba Φ1.9*φ1.4m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: