• page_head_bg

Sistem Spanduk Raksasa

Sistem Spanduk Raksasa

Katrangan singkat:

Cagak Buta, Cagak Gendéra Raksasa utawaBendera Windancering pasar, biasane kegedhengendéra persegi panjangkanthi kutub aluminium teleskopik nganti dhuwuré 5,4m.Unik kitaSistem flagstand raksasababar blas beda saka liyane, 3 wangun gendera populer (gendera tetesan air mata / flag wulu / gendera persegi panjang) ing 1 sistem kutub, dhuwur 5m/6m/7m, 4 jinisdhasar ngadegkasedhiya.Menehi liyane manéka lan liyane pilihan sakatampilan impact dhuwurkanggo tampilan marketing utawa pameran lan priksa manawa pesen sampeyan katon ing ndhuwur wong akeh.

Aplikasi:Acara ruangan, Pameran, Pusat blanja, Pasar, Pameran Otomatis, lsp, ing ngendi wae sampeyan kudu narik perhatian wong.


Detail Produk

Tag produk

Saiki palingTiang raksasa, Tiang gendera raksasa utawaGendéra Windancerluwih saka 5m dhuwur iku kutub aluminium karo tank banyu, iku gedhe banget kanggo transportasi / mung siji spanduk persegi dowo kasedhiya / flag asring mbungkus sak kutub / Pole rusak ing angin gedhe.Dadi, kita ngrancang sistem flagstand anyar iki kanggo panjaluk gendera kutub raksasa.

kitastand njaba gendéra buta, Pole ing materi komposit karbon, kang bobot entheng, fleksibel lan tahan ing angin abot.Kekandelan pole luwih akeh tinimbang ukuran pole biasa, saengga bisa digunakake sanajan angin kenceng minangka spanduk ruangan raksasa.

Sistem kutub sing padha bisa nggawe 3 wujud gendera sing beda-beda, kalebu gendera blade, flag tear deco lan gendera persegi dowo (mung kanthi nambahake kutub lengen).Adhedhasar kutub 5m, sampeyan bisa nambah bagean ekstra kanggo nggawe ukuran sing luwih dhuwur.Iku banget trep kanggo pangguna pungkasan sing duwe panjaluk wangun flag beda, uga gampang kanggo dealers kanggo ngontrol Simpenan.

Tiang bendera portabel kita dikemas karo tas oxford sing uga bisa ngemas spanduk lan sawetara pangkalan ing njero.Ukuran pengepakan kurang saka 1.2m sing cocog karo palet Eropa lan ngirit biaya ekstra gedhe kanggo transportasi ekspres.

Ngadegpilihan dhasarkalebu Ground spike, Cross base, Car Mount Stand lan Foldable base raksasa kanggo ketemu meh kabeh aplikasi kanggo kutub buta.Dasar banyubisa ditambahake ing basis salib kanggo stabilitas luwih

Basis raksasa sing bisa dilipat dirilis ing 2020 lan disaranake kanthi 3 titik adol utama:
1. Kanthi bantalan kanggo ngidini pole muter ing angin, gendera ora bakal mbungkus kutub
2.Rekayasa Alu pigura nggawe manawa ukuran packing paling cilik
3. Cocog kanggo paling aplikasi, Peg ditrapake / tas wedhi ekstra utawabobot banyukasedhiya

Kaluwihan

(1) 3 wangun gendera populer ing sistem flagpole padha, ngirit biaya lan stock spaceDiwiwiti dirancang dening WZRODS donya

(2) Kutub komposit karbon nyedhiyakake tingkat kekerasan, kekuatan lan keluwesan sing dhuwur tinimbang kutub Aluminium.Dhuwur kutub nganti 7m

(3) Instalasi plug-in gampang dipasang lan aman ing posisi

(4) Wide sawetara opsi basa kasedhiya kanggo cocog aplikasi beda

(5) Kabeh basa karo sistem bantalan puteran, supaya flag saka kusut.

(6) Saben set dilengkapi tas mawa, entheng lan portabel

GT-1

Spesifikasi

Kode Barang Wujud wulu Wangun teardrop Wangun persegi dowo GW saben set Panjang packing
Dhuwur tampilan Ukuran gendera Dhuwur tampilan Ukuran gendera Dhuwur tampilan Ukuran gendera
GTB-s 5,8m 5,5m 4,4m 0,9 kg 1,2m
GTB-M 6,8m 6,5m 5,4m 1,2 kg 1,2m
GTB-L 7,8m 7,5m 6,4m 1,5 kg 1,2m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: