• page_head_bg

Banner Lantern

Banner Lantern

Katrangan singkat:

Flame banner, uga dikenal minangkaBanner Lanterns, yaiku solusi tampilan njero ruangan lan ruangan merek inovatif, bisa dicithak ing 3 sisi, luwih akeh papan kanggo pangiriman pesen tinimbang panji tradisional, gerakan puteran nggawe tampilan 360 ° ing angin, pesen sampeyan bisa dideleng saka arah apa wae.Gampang kanggo ngumpul lan katon banget.

Aplikasi:Cocog kanggo papan komersial, pameran, acara njero ruangan lan ruangan.


Detail Produk

Tag produk

Spanduk lentera Spinning diwiwiti dirancang dening kita ing saindenging jagad wiwit taun 2012, nggunakake struktur pigura payung lipat sing luwih gampang disiyapake utawa dibongkar.

Kutub pigura kita digawe saka komposit karbon, sing nduweni kekuatan lan keluwesan sing luwih dhuwur.Ora bakal ilang wujud ing kahanan angin.

Bagean spanduk kalebu printing 3 pasuryan, sing kasedhiya karo 3 karya seni sing beda.Visibilitas 360° nuduhake efek tampilan sing luwih apik lan narik kawigaten kanggo merek sampeyan

Ora ana alat sing dibutuhake kanggo ngumpul, gampang lan trep kanggo operate kanggo pelanggan pungkasan.Frame dilengkapi tas oxford carry, tangguh lan trep kanggo digawa kanggo macem-macem acara.

Macem-macem basis kasedhiya kanggo aplikasi sing beda-beda

Kain bisa diijolake lan poliester rajutan 240GSM disaranake, cukup kandel supaya ora ana transparansi karya seni sing katon saka pasuryan sing ngelawan.

Kaluwihan

(1) Bingkai payung lipat, gampang diatur lan dibongkar.

(2) 3 sisih bisa dicithak, area sing luwih gedhe kanggo nyebar pesen sampeyan

(3) Graphic bisa diganti gampang

(4) Muter lancar ing angin

(5) Saben set dilengkapi tas mawa, entheng lan portabel.

LANTERN-BANNER-2

Spesifikasi

Kode Barang Ukuran Tampilan Ukuran Flag Bobot reged kira-kira
TDC10145 2,2m * 0,76m 1.45m * 1.05m * 3 pcs 1,5 kg
TDC076166 2,6m * 1,05m 1.71m * 1.08m * 3 pcs 2 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: