• page_head_bg

Lengan Flag

Lengan Flag

Katrangan singkat:

Lengen gendéra minangka kanthong sing dipasang ing tiang gendera

1) Pemotongan lurus, 600d oxford Polyesterlengan bendera, werna ireng, packing ing muter, jembaré standar 11.5cm utawa minangka panyuwunan

2) Lengen gendéra sing disiapake, warna ireng, 600d oxford Polyester, kanthi potongan diagonal profesional kanggo bagian lengan sing mlengkung kanggo spanduk mabur utawa bendera bulu

3) Anyaman elastis minangka lengen bendera, warna ireng utawa putih, lebar 11,5cm / 14cm utawa minangka panjaluk sampeyan


Detail Produk

Tag produk

1) Lengan bendera pemotongan lurus, 600d oxford Polyester, balck in roll, lebar 11.5cm utawa minangka panyuwunan sampeyan

2) Lengan sing disiapake, 600d oxford Polyester, kanthi potongan diagonal kanggo bagian lengan sing mlengkung kanggo spanduk mabur utawa bendera bulu.

3) Anyaman elastis, werna ireng utawa putih, jembaré 11.5cm / 14cm utawa minangka panyuwunan sampeyan

4) Nylon Webbing, jembaré 2.5cm kanggo gendéra loop

FLAG-SLEEVE-1
FLAG-SLEEVE-2
FLAG-SLEEVE-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin