• page_head_bg

F Banner (Titik Air Mata)

F Banner (Titik Air Mata)

Katrangan singkat:

Uga kasebutpanji-panji layar tetesan air mata, bendera spanduk tetesan air mata or gendéra pantai, Teardrop mabur gendéra karo area lumahing gedhe loro mripat-keno lan uga utamané uga cocog kanggo operasi ing kahanan berangin.Dikandhakake sing asli saka Afrika Kidul nanging kita nambah ing China kanthi desain teknik profesional lan nggawe standar anyar ing industri iki kanggo jagad iki.

Aplikasi: Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Pernikahan, Pesta


Detail Produk

Tag produk

Bentuk tetesan luh kanthi area permukaan sing gedhe banget narik kawigaten lan uga cocog kanggo operasi ing kahanan berangin.Dikandhakake sing asli saka Afrika Kidul nanging kita nambah ing China kanthi desain teknik profesional lan nggawe standar anyar ing industri iki kanggo jagad iki.

Kaluwihan

(1) Kutub komposit karbon nyedhiyakake tingkat ketangguhan, kekuatan lan keluwesan sing dhuwur, ora gampang pecah sanajan ing kahanan sing paling angel.

(2) entheng lan portabel.

(3) Instalasi plug-in gampang dipasang lan aman ing posisi

(4) ring Metal kanggo nambah nggunakake urip.

(5) Saben set dilengkapi tas gawan

(6) Jembar sakaPemasangan Tiang BenderaPilihan kasedhiya kanggo cocog karo aplikasi beda

F-BANNER-11

Spesifikasi

Ukuran Ukuran tampilan Ukuran gendera Pole bagean Kira-kira bobot reged saben set
F 2.2m 2,2m 1.8*0.75m 2 0,75 kg
F 3,5 m 3,5m 2.8*1.0m 3 1,2 kg
F 4,8m 4,8m 3.9*1.05m 4 1,5 kg

Golek liyane kita liyanehardware flag, dhasar lan aksesoris.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin