• page_head_bg

Swara Banner Mobil

Swara Banner Mobil

Katrangan singkat:

Apa sampeyan duwe masalah ngadeg metu ing pameran mobil?Coba spanduk mobil.Mobil sampeyan bisa katon saka kadohan lan narik kawigaten manungsa waé.Iki minangka cara sing gampang lan apik kanggo nyorot kendharaan utawa booth khusus ing pameran dagang ing njero ruangan utawa ruangan (Aja Gunakake ing Kondisi Berangin)


Detail Produk

Tag produk

Apa sampeyan duwe masalah ngadeg metu ing pameran mobil?Coba spanduk mobil.Mobil sampeyan bisa katon saka kadohan lan narik kawigaten manungsa waé.Iki minangka cara sing gampang lan apik kanggo nyorot kendharaan utawa booth khusus ing pameran dagang ing njero ruangan utawa ruangan (Aja Gunakake ing Kondisi Berangin)

Kaluwihan

(1) Kutub komposit karbon sing entheng lan tahan lama

(2) Sistem sing gampang digunakake, ora ana alat sing dibutuhake

(3) Pole dilengkapi tas mawa, entheng lan portabel

OVER-THE-CAR

Spesifikasi

Ukuran tampilan Ukuran spanduk Ukuran packing
3mx2.3m 2mx1.4m 1,6m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin