• page_head_bg

Spanduk Setengah Bulan

Spanduk Setengah Bulan

Katrangan singkat:

Spanduk setengah bulan entheng lan hotspot, bisa digunakake ing njero ruangan utawa ruangan, padha karo spanduk pop metu utawa spanduk Sideline A-frame, pilihan sing apik kanggo sampeyan nyetel tampilan kanthi cepet ing acara kasebut.Bisa diatur kanthi gampang sajrone sawetara menit lan dikemas kanthi ukuran cilik.Sampeyan mung bisa ngganti grafis yen pesen diganti.bisa digunakake minangka tampilan siji utawa pindho sisi.

Aplikasi: acara olahraga, arena, konser, festival lsp.


Detail Produk

Tag produk

Spanduk setengah bulan entheng, portabel, bisa digunakake ing njero ruangan utawa ruangan, padha karo spanduk Arch nanging luwih dhuwur, pilihan sing apik kanggo sampeyan nyetel tampilan kanthi cepet ing acara kasebut.Bisa diatur kanthi gampang sajrone sawetara menit.Sampeyan mung bisa ngganti grafis yen pesen diganti.bisa digunakake minangka tampilan siji utawa pindho sisi.

Kaluwihan

(1) Gampang diatur kanthi mung ngusapake kutub liwat kanthong kutub grafis.

(2) Stand super entheng lan portabel kanthi dawa transportasi mung 1.1m

(3) Grafik panel dobel

(4) Kutub komposit sing awet lan fleksibel, Tas lan Pasak kalebu

(5) Saben panel Single karo spike bisa digunakake piyambak minangka spanduk kubah

HALF-MOON-BANNER-1

Spesifikasi

Ukuran tampilan Panjang packing. Kira-kira GW
2.0*1.0m 1.1m 1,5 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: