• page_head_bg

Tas ransel HDPE

Tas ransel HDPE

Katrangan singkat:

Tas ransel HDPE, digawe saka bahan HEPE, bisa digunakake minangka versi anggaran Kombinasispanduk ransel (Spanduk MochilaorTampilan billboard manungsa), Fungsi sing padha karoBackpack spanduk deluxe, nanging biaya luwih murah.Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad lan diluncurake ing 2016.


Detail Produk

Tag produk

Tas ransel HDPE, digawe saka bahan HEPE, bisa digunakake minangka versi anggaran saka spanduk ransel Kombinasi, Fungsi sing padha karo Backpack deluxe, nanging biaya luwih murah.Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad lan diluncurake ing 2016

Kaluwihan

(1) Siji tas ransel kanggo luwih saka 14 bentuk bendera kanthi ngganti kutub pendukung sing beda, ngirit biaya lan gampang ngontrol saham sampeyan.

(2)Bahan ransel minangka bahan baku HDPE, luwih angel digunakake kanggo wektu sing suwe.

(3) Anti banyu lan entheng

(4) Lumahing tengah tas ransel bisa ngirim logo utawa grafis liyane

BACKPACK  HDPE

Spesifikasi

Kode barang Ukuran gendera Bobot ukuran packing
QTDS-SFH S (wulu) 122x51cm 1.2KG 50*38*5.5CM
F(titik air mata) 103x52cm
H (persegi panjang) 110x40cm
C 152x51 cm
U 105x50cm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: