• page_head_bg

Nggawa tas

Nggawa tas

Katrangan singkat:

Tas kain non-anyaman, pilihan budget kanggo transportasi packing, bisa dadi siji-wektu nggunakake utawa bisa digunakake maneh

Tas oxford 210D, apik kanggo panggunaan jangka pendek

Koper mawa deluxe, digawe saka oxford 600D, dilapisi zip sing mbukak.Tas gawan kasedhiya kanggo ngeterake: gendéra, cagak, lan pilihan dhasar (kajaba piring dhasar lan dhasar banyu sing dicetak), rong gagang ing sisih tas gawan supaya gampang digawa.Dheweke digawe kanthi apik lan awet supaya peralatan sampeyan tetep apik.


Detail Produk

Tag produk

Tas kain non-anyaman, pilihan budget kanggo transportasi packing, bisa nggunakake siji-wektu utawa bisa digunakake maneh

Tas oxford 210D, apik kanggo nggunakake short-term

Koper mawa deluxe, digawe saka 600D oxford, sing empuk karo mbukak zips.Tas gawan kasedhiya kanggo ngeterake: gendéra, cagak, lan pilihan dhasar (kajaba piring dhasar lan dhasar banyu sing dicetak), rong gagang ing sisih tas gawan supaya gampang digawa.Dheweke digawe kanthi apik lan awet supaya peralatan sampeyan tetep apik.

deluxe-carry-bag
non-woven-cloth-bag

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin