• page_head_bg

Kenapa WZRODS

icon (1)

Asli Lan Profesional, Luwih saka 200 pelanggan reguler setuju karo iki sajrone 16 taun kepungkur.

Diadegake ing taun 2005 minangka pabrikan lan utamane fokus ing kutub komposit karbon.Sing pisanan nggunakake komposit karbon kanggo nggawe tiang spanduk mabur, wis entuk 10 paten ing China.

icon (2)

Produk Anyar Saben Taun, Produsen Standar Emas kanggo kutub lan pangkalan panji pantai.

Departemen R&D kita dhewe ngluncurake produk anyar saben taun.Item khusus lan apik banget bakal nggawe sampeyan luwih kompetitif ing pasar sampeyan.Sembarang ide sing disesuaikan bisa uga.

icon (3)

Sistem Kontrol Kualitas sing Ketat, Garansi telung taun kanggo kutub.

Saben proses bakal dipriksa lan dites.Saben buruh minangka QC sajrone produksi, saben keraguan bakal dilaporake.100% mriksa kualitas bakal rampung sadurunge packing lan pangiriman.

icon (4)

Efisiensi Dhuwur, 12000pcs wis rampung sajrone 15 dina.

Produksi saben wulan bisa tekan 40.000 set.1000 set bisa dikirim kanthi cepet sajrone 7 dina.

icon (5)

Bahan sing ramah lingkungan,
hardware passREACH EropalanUSA CP65standar.

icon (6)

Tes Lab Kualitas Emas

Kutub ora duwe karusakan cilik ing ngisorangin 160km/j sawise 3 wektus test ing Lab Angin Tunnel ltalian.

Kualitas luwih saka garansi 3 taun sing dijanjekake

market

Layanan gudang AS lan EU njamin pengiriman cepet lan biaya pengiriman sing murah.

standard

Lini produksi lulus Assesmen Lingkungan Lingkungan,
Perusahaan PassAudit Etiklan Anggota sakaSedex