• page_head_bg

Klip Spanduk

Klip Spanduk

Katrangan singkat:

Spanduk klip minangka pilihan kreatif kanggo promosi lan narik kawigaten ing papan sing cilik.Clamp plastik tugas abot bisa gampang klip ing pipe / tabung / pager etc, 3 wangun populer (fulu flag / teardrop flag / persegi dowo flag) kasedhiya.

Aplikasi: Sampurna kanggo iklan titik penjualan


Detail Produk

Tag produk

Spanduk klip minangka pilihan kreatif kanggo promosi lan narik kawigaten ing papan sing cilik.Clamp plastik tugas abot bisa gampang klip ing pipa / tabung / pager lsp.

3 macem-macem wangun (wulu / teardrop / persegi panjang) kasedhiya.

Kaluwihan

(1) Diwiwiti dening WZRODS ing saindenging jagad

(2) 1 pole set kanggo 2 wangun-wulu lan teardrop flag

(3) Clamp mbukak diameter nganti 60mm.

(4) Konstruksi rotasi njamin kutub kanthi rotasi 360 derajat.

(5) Busa alus putih bisa nambah gesekan lan nggawe stabil

(6) Gendéra ora butuh angin kanggo nuduhake pesen kasebut

CLIP-BANNER-z

Spesifikasi

Bentuk Gendéra Ukuran Tampilan Ukuran Flag bobot hardweight
Tetesan luh 75cm * 33cm 59 cm * 24 cm 0,1 kg
Bulu 70cm * 26cm 58.5cm * 24.5cm 0,1 kg
Persegi panjang 70cm * 26cm 52cm * 23cm 0,1 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin