• page_head_bg

Deluxe Walking M-wangun Backpack Advertising

Deluxe Walking M-wangun Backpack Advertising

Katrangan singkat:

Tas ransel mlaku kanthi grafis cetak khusus M-shape kanggo marketing lan pariwara, uga dikenal minangka kupu-kupu ransel mlaku, salah sawijining desain sing paling populer saka kita.spanduk ranselkaro fitur kayata gampang kanggo nyiyapake, area pesen amba, wangun kupu atraktif etc.

Aplikasi:Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Pernikahan, Pesta, Panggung, Konser lsp.


Detail Produk

Tag produk

Gunakake tas ransel deluxe padha, bobot entheng nyetak 3D-umpluk panel mburi karo bantal lan desain saluran aliran udara, Straps luwes, nyedhiyani nyaman nggunakake pengalaman;duwe kanthong sisih lan kompartemen zippered mbantu wedang utawa nyimpen flyers marketing, ninggalake sampeyan karo free tangan.

Knapsack promosi iki kalebu kantong kanggo nyimpen tiang gendera lan gendera
Nerangake karo 6 bêsik pole lan 4 kanggo ndhuwur, 2 kanggo ngisor, gampang kanggo nginstal

Tas ransel iklan kupu-kupu mlaku iki nggawe spanduk promosi portabel sing apik lan mesthi bakal diakoni merek sampeyan ing acara kasebut.

Kaluwihan

(1) Produk paten, desain pemasangan bendera inovasi.Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad

(2) Panel mburi 3D-umpluk bobot entheng kanthi bantal lan ngidini desain saluran aliran udara, nyedhiyakake pengalaman nggunakake nyaman

(3) Kompartemen sing nganggo ritsleting lan kanthong liyane nyedhiyakake ruang ekstra kanggo mbebasake tangan sampeyan.

(4) Straps luwes nyegah tas ransel saka condong bali ing angin kuwat.

(5) Desain pancing ing sabuk kanggo botol banyu

(6) Bahan Oxford nggawe tas ransel luwih angel lan awet kanggo panggunaan suwe.

backpack-M

Spesifikasi

Kode barang Ukuran Flag Bobot Ukuran packing
Ransel M 111*72cm*2 pcs 1.2KG 54*30.5*5.5CM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: