• page_head_bg

Café Barrier

Café Barrier

Katrangan singkat:

Sistem alangan kafe kita apik kanggo ngethok area teras ing njaba bisnis sampeyan, uga menehi kesempatan kanggo menehi merek bisnis sampeyan kanthi visual, mbantu nggawe kesadaran lan entuk minat wong sing lewat.Dasar kanthi limang bolongan ngidini sampeyan nemtokake wates lan area lelenggahan kanthi fleksibel.Rintangan kafe kanthi spanduk siji utawa loro-lorone sing narik kawigaten mesthekake yen papan sampeyan metu saka kompetisi, uga menehi perlindungan angin kanggo klien sampeyan.Spanduk bisa gampang diganti.

Barrier cafe cocog kanggo toko lan restoran ing njero ruangan utawa ing njaba ruangan, uga papan tampilan spanduk pariwara portebel kanggo pameran dagang utawa acara


Detail Produk

Tag produk

Sistem alangan kafe kita apik kanggo ngethok area teras ing njaba bisnis sampeyan, uga menehi kesempatan kanggo menehi merek bisnis sampeyan kanthi visual, mbantu nggawe kesadaran lan entuk minat wong sing lewat.Dasar kanthi limang bolongan ngidini sampeyan nemtokake wates lan area lelenggahan kanthi fleksibel.Rintangan kafe kanthi spanduk siji utawa loro-lorone sing narik kawigaten mesthekake yen papan sampeyan metu saka kompetisi, uga menehi perlindungan angin kanggo klien sampeyan.Spanduk bisa gampang diganti.Sampurna kanggo toko lan restoran ing njero ruangan utawa ing njaba ruangan, uga papan tampilan spanduk pariwara portebel kanggo pameran dagang utawa acara

Kaluwihan

(1) Desain modular lan portabel, gampang dirakit kanthi cepet

(2) Ukuran kemasan cilik, dawane 1m mung kanggo transportasi sing gampang.

(3) Dasar universal kanthi limang bolongan, Sambungake sawetara unit kanthi ukuran kanthi fleksibel

(4) Sistem tension nggawe spanduk sampeyan tansah katon apik

(5) Gampang nyiyapake lan ngganti grafis

(6) Powder coated Tube Steel kanthi diameter 30mm

cafe-barrier-(2)

Spesifikasi

Ukuran pigura Ukuran spanduk Ukuran packing
2,0m * 1,0m 198*90 cm 1m

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin