• page_head_bg

Square Horizontal Lipat

Square Horizontal Lipat

Katrangan singkat:

Kothak horisontal sing bisa dilipat, uga disebutpersegi dowo pop metu A banner piguraumume digunakake minangka pratandha wayfinding, signage sponsor, signage acara, lan signage promosi ing sela-sela bal-balan, bal-balan, etc ing lapangan lan mati.Portable, entheng lan serbaguna, kitaPapan lapanganngidini kanggo setelan effortless.Gampang njedhul saka posisi lempitan lan njupuk mudhun mung sawetara detik.Dilengkapi pasak utawa nambah tas banyu ekstra kanggo njaga stabilitas ing cuaca berangin

Sideline Bingkai minangka tandha lan tampilan pariwara sing apik kanggo acara olahraga, pameran dagang, parade utawa acara liyane ing njero ruangan utawa njaba.


Detail Produk

Tag produk

Kothak horisontal sing bisa dilipat, uga disebut persegi dowo pop metu Spanduk pigura cocok kanggo ing lapangan lan mateni.Portabel, entheng lan serbaguna, Papan Lapangan kita ngidini persiyapan sing gampang.Desain sing bisa dilipat ndadekake produk iki dadi pilihan sing apik kanggo kampanye sabanjure perusahaan, nuduhake sponsor ing turnamen utawa makili tim sampeyan.Gampang njedhul saka posisi lempitan lan njupuk mudhun mung sawetara detik.

Sideline Bingkai minangka tandha lan tampilan pariwara sing apik kanggo acara olahraga, pameran dagang, parade utawa acara liyane ing njero ruangan utawa njaba.

Kaluwihan

(1) Spanduk bisa bengkong dadi kurang saka setengah ukurane, supaya gampang disimpen lan diangkut.

(2) Bingkai digawe saka kutub komposit sing awet lan fleksibel

(3) Sistem tension / Velcro distancing tali ing sisih loro lan ngisor / tetep grafis warata lan stabil

(4) bobot tambahan sing ditrapake (pasak,tas bobot banyu, lsp).

(5) Saben set ing tas gawan.Gampang digawa.

FOLDABLE-TRANGLE-1

Spesifikasi

Kode Barang Ukuran tampilan Packing Ukuran Bobot
G20-321 2,0m * 1,0m 3.2KG
G25-320 3,0m * 1,0m 3,8kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: