• page_head_bg

Tambah bobot

  • Water Tank

    Tangki banyu

    kitaDasar banyu sing dibentuk, sing digawe saka HDPE, dirancang dening WZRODS donya wiwit 2011, 4size lan 2 seri kasedhiya nganti saiki.Titik jual inovatif kita:

    1. stackable, loro utawa telung basa bisa dibandhingke ing ndhuwur saben liyane kanggo bobot ekstra

    2. Bisa digunakake piyambak karo spigot minangkapangkalan bendera

    3. Minangka bobot tambahan ing kitadhasar salibutawa piring dhasar

    4. Led uplighters ditrapake kanggo sawetara ukuran (13L/20L)

    Iki sing paling populer kitadhasar gendera wulukanggo ing latar hard

  • Water Bag

    Kantong banyu

    Flag Weight Bag,Tas bobot banyu, siji jinis Tas Bobot sing bisa dilipat sing bisa diisi banyu, minangka bobot tambahan kanggo bendera pantai Banner Stands kanggo stabilitas ekstra nalika nggunakake Floor / Ground Stand, lan ngemas gampang menyang tas gawan karo ngadeg.

    Telung wangun: bunder / kothak / tabung kasedhiya, digawe saka budget Pvc utawa nilon kualitas

  • Concrete base

    Dasar beton

    Dasar beton, cangkang HDPE Molded lan beton ing njero, dimaksudake kanggo pangkalan gendera kita, bobote 10kg lan 29kg, salah sawijining regane dhuwitpilihan dhasar.Loro TCTerms Inovasi: 1. Desain Stackable 2. Bisa digunakake piyambak karo spigot utawa minangka bobot tambahan ing piring basa logam utawa basa salib tetep, desain asli kita saka wzrods saka 2014.