• page_head_bg

H Spanduk

H Spanduk

Katrangan singkat:

H banner, siji jenis gendéra karo wangun persegi dowo, uga dikenal minangka Block flag, flag Edge utawaBendera Teleskopik.Gendéra recatangle duwe area sing bisa dicithak luwih gedhe tinimbangwulu genderautawa gendéra tetesan luh, nggawe tampilan gendéra kanthi apik kapan wae, cocog banget kanggo promosi sing nduwe pengaruh dhuwur ing njero ruangan lan ruangan.Garansi pabrikan 3 taun ing tiang bendera.

Aplikasi: Kanthi pilihan dhasar sing cocog karo permukaan lemah, gendera Rectangle bisa digunakake ing umume kahanan, umpamane kanggo milih asikil mobilcocok kanggo akèh mobil, totoan lemah kanggo acara ruangan, basa logam kanggo kahanan angin utawa pameran dagang njero ruangan.


Detail Produk

Tag produk

H banner, siji jinis gendéra persegi dowo, uga dikenal minangka Block flag, flag Edge utawa Teleskopik flag, iku bisa nggawe tampilan flag apik kapan wae.Gendéra recatangle duwe area sing bisa dicithak luwih gedhe tinimbanggendéra tetesan banyuutawa gendera wulu, cocog kanggo pesen marketing lan branding impact dhuwur.

Kaluwihan

(1) Bahan komposit karbon ngidini set pole mlengkung lan goyang ing angin nanging ora gampang pecah sanajan ing kahanan sing paling angel.

(2) Setel kutub komposit karbon premium kanthi tas gawan - entheng lan portabel.

(3) Wilayah sing bisa dicithak sing luwih gedhe nggawe dheweke cocog kanggo pesen marketing lan branding sing sregep, duwe pengaruh dhuwur.

(4) Instalasi plug-in gampang dirakit.

(5) ring Metal kanggo nambah nggunakake urip.

(6) Wiyar tugas abotpilihan dhasarcocog karo permukaan & kahanan apa wae.Aksesoris "Spin free" supaya gendera sampeyan ora kusut.

H-3

Spesifikasi

Ukuran Ukuran tampilan Ukuran gendera Pole bagean Kira-kira bobot reged saben set
H2.1m 2.1m 1.7*0.7m 3 0,9 kg
H3.0m 3,0m 2,5*0,7m 3 1,12 kg
H4.2m 4,2m 3.3*0.7m 4 1,5 kg

Golek liyane kita liyanehardware flag, pangkalan genderalanaksesoris.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: