• page_head_bg

Backpack Deluxe - Payung

Backpack Deluxe - Payung

Katrangan singkat:

Spanduk ransel pisanan ing donya kanthi payung sing bisa dilipat kanggo iklan mlaku-mlaku

Tas ransel nyepeng payung kanggo sampeyan, Mbebasake tangan sampeyan kanggo nindakake aktivitas nalika njaga sampeyan saka sinar UV, Panas, lan Udan kapan wae.Tutup payung bisa diganti lan bisa disesuaikan karo printing grafis.Payung iku gampang kanggo mbukak lan melu, dikempalken menyang tas gawan nalika ora dienggo;uga bisa ditampilake ing lemah minangka spanduk X kanggo nuduhake pesen sampeyan.Payung tas ransel becik yen sampeyan butuh iklan seluler ruangan ing acara ing Musim Panas.

Aplikasi:Iklan Luar Ruangan, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Pernikahan, Pesta lsp.


Detail Produk

Tag produk

Gunakake tas ransel deluxe padha, bobot entheng nyetak 3D-umpluk panel mburi karo bantal lan desain aliran udara, Straps luwes, iki njamin kiwane nyaman;duwe kanthong sisih lan kompartemen zippered mbantu wedang utawa nyimpen flyers marketing, ninggalake kiwane karo tangan free.

Payung nggunakake kutub serat komposit karbon entheng minangka pigura, nganggo struktur lempitan, mesthekake nyetel utawa mudhun kanthi gampang

Kanggo mbukak payung, cukup pasang ing krenjang tas ransel, banjur tas ransel bakal nyekel payung lan nglindhungi sampeyan saka srengenge lan udan nalika minangka media pariwara.

Kanggo ngadeg payung ing lemah, bakal bisa digunakake minangka spanduk X kanggo nampilake logo utawa pesen sampeyan
Dadi nalika nganggo, iku iklan seluler;nalika dilebokake ing lemah, iku minangka tandha tandha

Kaluwihan

Ransel Payung - Perlindhungan UV, Panas lan Udan, Cahya & Gaya

(1) Desain pemasangan flag inovasi.Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad

(2) Panel mburi 3D-umpluk bobot entheng kanthi bantal lan ngidini desain saluran aliran udara, nyedhiyakake pengalaman nggunakake nyaman

(3) Kompartemen sing nganggo ritsleting lan kanthong liyane nyedhiyakake ruang ekstra kanggo mbebasake tangan sampeyan.

(4) Sabuk sing bisa diatur nyegah tas ransel saka condong ing angin kuwat.

(5) Desain pancing ing sabuk kanggo botol banyu

(6) Bahan Oxford nggawe tas ransel luwih angel lan awet kanggo panggunaan suwe.

(7) Pole ing serat komposit karbon, kekuatan sing luwih dhuwur & luwih angel tinimbang kutub aluminium utawa serat kaca

BACKPACK-UMBRELLA-1

Spesifikasi

Kode barang Ukuran Printing Bobot ukuran packing
Tas ransel UM 129*63CM 2KG 87*30.5*5.5CM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: