• page_head_bg

Backpack Deluxe - Loro - pasuryan

Backpack Deluxe - Loro - pasuryan

Katrangan singkat:

Nganyarke lan ekstensi kanggo seri panji tas ransel, dibandhingake karo gendéra Rectangle tas ransel, spanduk dobel ngidini pengaruh visual maksimal kanthi area merek sing luwih gedhe.
Pole lengen ndhuwur bisa diatur kanggo tampilan ing 45 derajat kanggo multi-view utawa 180 derajat minangka siji banner amba.

Gendéra tas ransel minangka alat sing entheng lan efektif kanggo promosi lan pariwara merek utawa layanan sampeyan nalika pindhah ing acara njero ruangan utawa ruangan.

Aplikasi:Iklan Indoor & Outdoor, Pameran, Pameran, Acara, Pameran, Promosi, Pernikahan, Pesta, Panggung, Konser lsp.


Detail Produk

Tag produk

Backpack Two pasuryan nggunakake tas ransel deluxe padha, entheng nyetak 3D-umpluk panel bali karo bantal lan desain aliran udara, Straps luwes, iki njamin kiwane nyaman;duwe kanthong sisih lan kompartemen zippered mbantu sampeyan nyimpen wedang utawa marketing flyers, ninggalake kiwane karo tangan free.

Knapsack promosi iki kalebu kantong kanggo panyimpenan saka cagak gendera.Spanduk gampang disiyapake, geser kutub vertikal menyang kanthong tengah spanduk dhisik, banjur lebokake kutub lengen menyang kanthong ndhuwur spanduk, atur kutub lengen menyang posisi sing tepat sing dibutuhake lan Puter tutup sekrup nganti aman. kunci loro kutub lengen bebarengan

Kutub lengen ndhuwur sing bisa diatur kanthi rong spanduk, ngidini papan gedhe lan tampilan multi kanggo pengaruh merek sing luwih dawa

Kaluwihan

Desain pemasangan flag inovasi.Diwiwiti dirancang dening WZRODS ing saindenging jagad

Panel mburi 3D-foam sing entheng digawe kanthi bantal lan ngidini desain saluran aliran udara, nyedhiyakake pengalaman nggunakake nyaman

Kompartemen sing nganggo ritsleting lan kanthong liyane nyedhiyakake ruang ekstra kanggo ngeculake tangan sampeyan.

Sabuk sing bisa diatur nyegah ransel supaya ora miring ing angin kenceng.

Desain pancing ing sabuk kanggo botol banyu

Bahan Oxford nggawe tas ransel luwih angel lan awet kanggo panggunaan suwe.

Pole ing serat komposit karbon, kekuatan sing luwih dhuwur & luwih angel tinimbang kutub aluminium utawa serat kaca

BACKPACK-SIGN-AND-FLAG

Spesifikasi

Kode barang Ukuran Printing Bobot ukuran packing
Tas ransel DBH 110*42.5CM*2PC 1.2KG 54*30.5*5.5CM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: