• page_head_bg

BS1000

BS1000

Katrangan singkat:

BS1000, sistem modular mandhiri kalebu tabung lan sawetara konektor.Konektor digawe kanthi cetakan injeksi lan digawe saka plastik penguat serat kaca kanthi kekuatan sing apik.Tabung bisa dadi Aluminium utawa serat komposit lan saben bagean dawane mung 1m.

Warna standar saka joints ireng;ing panyuwunan joints bisa diprodhuksi ing werna liyane.

Urutan tabung lan sendi kanthi fleksibel miturut persediaan utawa aplikasi sampeyan.

Aplikasi:Acara olahraga, Warung Kopi, pameran dagang utawa sistem bimbingan ing wilayah umum


Detail Produk

Tag produk

Wiwit akeh aplikasi bisa karo BS1000 seri, Kanggo supaya tabung lan konektor fleksibel miturut persediaan utawa aplikasi disaranake.

Gagasan aplikasi: Kusen lawang 1x2m;Bingkai spanduk Triangle Portable, 1x1m, 1x2m, 1x3m;
Sistem penghalang: ukuran apa wae (keping pirang-pirang 1m) ing sadawane dalan lan dhuwure 1m

Tabung digawe saka serat komposit, apik kanggo acara amarga bobot entheng lan ngirit barang.Tabung aluminium bakal luwih apik kanggo warung kopi utawa minangka sistem bimbingan ing wilayah umum

Manfaat saka konektor sing bisa diatur kanthi sudut sing dirancang asli, pigura penghalang bisa ditampilake kanthi dawa lan wujud apa wae, malah bisa digunakake ing tangga.

Tas jinjing oxford sing rapi bisa diwenehake kanggo ngemas tabung lan konektor ing njero kanggo tampilan portabel.Dawane transportasi mung 1 meter njamin pigura gampang dilebokake ing kendaraan apa wae, trep kanggo acara sampeyan.

Macem-macem dhasar kasedhiya kanggo cocog karo kahanan sing beda-beda, kayata spike, plat dasar wesi datar utawa basa banyu

Hubungi kita kanggo ngrembug bebarengan kanggo nggawe Rampung sampurna.Ukuran tampilan OEM bisa ditampa.

Kaluwihan

(1) Sistem modular, aplikasi liyane, bisa digunakake maneh karo kombinasi anyar

(2) bobot entheng lan Portable

(3) Ora perlu alat kanggo ngumpul

(4) Wide sawetara basa kasedhiya kanggo cocog aplikasi beda

DOOR-FRAME

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK HOT-SALE

    Quality First, Safety Dijamin