• page_head_bg

Bike Flag Bracket

Bike Flag Bracket

Katrangan singkat:

kitaBraket bendera sepedaprasaja lan gampang kanggo nginstal ing mancal, kanthi ngganti gendéra beda dadiflag safety bike or spanduk bendera iklan sepeda, mburi iki dipasangspanduk bendera sepedaminangka cara sing apik lan efektif kanggo ngiklanake bisnis sampeyan ing ngendi wae sing dituju.Panji Banner Sepedaiklan ing gerakan!

Aplikasi:Restoran Takeaway, Repair Telpon, Warung Kopi, Acara Promosi, Pameran lsp.


Detail Produk

Tag produk

Jinis khas lan tradisional kanggo gendéra sepedha ndadekake mancal sampeyan katon banget dening wong liya kanthi masang tiang gendera pecut sing fleksibel ing mancal.

krenjang gendéra mancal kita ora mung digunakake kanggo gendéra safety mancal, nanging uga kanggo iklan tampilan teardrop utawa flag wulu sing ngidini luwih papan kanggo sampeyan kanggo desain lan print pesen kanggo promosi.

Spanduk bendera pariwara sepeda gampang dipasang lan dicopot saka sepedha tanpa alat

Braket gendéra sepeda digawe saka aluminium sing dilapisi bubuk, dawane 60cm kanggo mesthekake yen gendéra adoh saka mburi sampeyan.

Tiang gendéra mancal kita bisa ndhukung 2 wujud gendera, wulu lan tetes mata ing sistem sing padha, sing bisa ngirit biaya lan owah-owahan miturut panyuwunan klien.Dhuwur tampilan 2m.Gendéra bisa dicithak kanthi khusus.

Kaluwihan

(1) Cepet lan gampang kanggo nginstal lan dismantle, pas jog post DIA.saka 26-30mm

(2) Lampu reflektif safety ing mburi tabung krenjang

(3)Iklan dinamis lan visual kanthi investasi cilik.

(4) Bahan lan proses sing ramah lingkungan tanpa polusi.

BIKE-FLAG-BRACKET

Spesifikasi

Kode barang Ukuran Bobot
DB-1 60 cm 0,6 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: