• page_head_bg

Kabar

Wiwit Maret 2020, COVID-19 nyebar kanthi cepet ing Eropa lan Amerika, papan sing ana pelanggan umume kena pengaruh lan malah dikunci.Ing wektu kasebut, kahanan COVID-19 wis dikontrol kanthi apik ing China lan para ahli medis China wis nyimpulake sawetara pengalaman lan cara babagan cara nglindhungi virus lan tetep aman.

Kanggo nuduhake informasi penting iki karo pelanggan Wzrods, staf Wzrods nggawe instruksi lan ngirim menyang saben pelanggan.Salesman Wzrods uga terus komunikasi karo pelanggan kanggo nerangake pancegahan kasebut.

news-5

Cara liya, Sanajan topeng medis isih winates lan larang ing China ing wiwitan taun 2020, Wzrods tuku 7000pcs topeng medis lan dikirim menyang luwih saka 40 pelanggan minangka hadiah gratis kanggo mbantu klien sing angel golek topeng lan malah mbayar biaya transportasi internasional sing larang. kanggo sawetara wong

news-6
news-7

Hadiah sing anget disambut dening para pelanggan, lan para pelanggan mangsuli Wzrod kanthi matur nuwun lan matur nuwun.


Wektu kirim: Mei-17-2021